Авто в житті людства

 

     Зараз ми не може собі уявити життя без автомобіля.

Це стало для нас невід’ємною частиною нашого повсякдення,адже все у світі розвивається, а не стоїть на місці і потреба в двох - чотирьох колесах тепер безцінна.

Людина з давніх часів зрозуміла,що цей винахід дуже спрощує її життя,адже потрібно було переміщатись на далекі відстані з великим вантажем, а самотужки їй було це зробити не під силу,тому майстрували візки.

Ці прості механізми з часом почали удосконалюватись і перша парова машина була створена в XVIII ст.,Паровози, кораблі,легкові автомобілі робили на парових двигунах.

Вони були самі примітивні,але з цим наука ступила на вищий щабель розвитку і це стало поштовхом до подальшого розвитку у машинобудуванні.

Для простих людей перші авто – була недосяжна розкіш,їх могли собі дозволити, виключно, надзвичайно багаті верстви суспільства.

Предмет розкоші,яким людина підкреслювала свій статус і виділяла себе із сірої маси.

 

Час ішов, наука і техніка не стояла на місці,а розвивалась з небаченим розмахом.

Автомобілі почали вдосконалювати: зменшували у розмірах,а саме головне,створили паливний двигун за допомогою якого машина почала на багато швидше рухатись.

З такими неймовірними темпами розвитку,тепер ми можемо побачити,що з цього вийшло.

Цей “чудо-винахід”  заполонив весь світ: розмаїття різних марок,форм ми можемо спостерігати на вилицях усього світу: легкові,пасажирські, вантажні).

Тепер авто може собі дозволити чи не кожна людина,але вже тут відіграє перевагу її ціна.

Багатші люди люблять підкреслити свій статус “дорогезним” , ексклюзивним авто (bentley, mersedes…),а бідніші обирають собі більш простіші варіанти,тому все залежить від гаманця.

Без автомобіля  ми тепер, як без рук і без ніг! Наш металевий друг,який робить наше життя простішим і безтурботним)

 



Copyright © Інтернет-магазин “Новатон” 2024