Купівля запчастин на виплат, не виходячи з дому за 30 секунд

У умовах гострої політичної та економічної кризи питання раціонального використання коштів стають дедалі актуальними.

Витрати на експлуатацію автомобіля не залежать від настрою політичних лідерів та є постійною статтею видатків у бюджеті автовласника.

Якщо прислухатися до невтішних прогнозів економічного стану держави у найближчій перспективі, то можна сьогодні ж загнати улюблений автомобіль у гараж та зосередитись на тотальній економії коштів.

Однак, складно в один день відмовитися від звичного способу життя, тому потрібно шукати більш безболісний вихід із ситуації.

Вихід є завжди

Компанія «НОВАТОН» завжди орієнтована на задоволення існуючих та потенційних потреб своїх клієнтів, тому в арсеналі інструментів продажу автозапчастин нашого магазину з'явився новий сервіс продажу товару на виплат і кредит.

Враховуючи той факт, що через недобросовісну роботу більшості рекламних компаній, у суспільстві вже виробилося почуття відторгнення споживчого кредитування через виявлення прихованих переплат (страховий відсоток або неозвучений раніше відсоток комісії за додаткові послуги) безпосередньо перед здійсненням покупки в кредит, ми хочемо запевнити , що компанія «НОВАТОН» не має на меті нав'язати своїм клієнтам кредитний договір у вигляді привабливої пропозиції безвідсоткової розстрочки.

Сервіс «Оплата частинами» та «Миттєва розстрочка» орієнтований на створення зручних та вигідних умов для покупки клієнтом автозапчастин у фінансовому та тимчасовому аспектах.

Як це працює

Сервіс «Оплата частинами» передбачає можливість купівлі товару на виплат терміном до 4х місяців.

Наприклад, Ви бажаєте придбати на виплат бампер вартістю 944 грн., розбиваємо суму на 4 платежі – це 236 грн.

в місяць.

І все.

Без комісії та інших підводних течій.

Ця послуга поширюється на всі види автозапчастин (крім шин) та акумуляторів.

Якщо Ви бажаєте оформити розстрочку на більш тривалий період, тоді зручно буде скористатися сервісом «Миттєва розстрочка» (до 24 місяців), який передбачає комісію 1,9% від суми здійсненої покупки та входитиме до суми щомісячного платежу.

Ця послуга поширюється на всі види автозапчастин (включаючи шини).

Для того, щоб скористатися можливістю поступової виплати вартості придбаних автозапчастин, Вам необхідно:

  1. Мати кредитну картку ПриватБанку (Універсальну, Універсальну GOLD, а також елітні картки, які видають VIP-клієнтам).
  2. Надіслати повідомлення з текстом «CHAST» на номер 10060, щоб дізнатися чи є у Вас на карті ліміт для здійснення покупки в кредит.
  3. Вибрати товар, який плануєте придбати на виплат і оформити замовлення.
  4. Вносити щомісяця до 25 числа суму платежу на картку ПриватБанку.

Чому це вигідно

Тому що витрати на експлуатацію автомобіля в більшості випадків є не плановими, а непередбаченими, що зазвичай викликає хаотичні рухи автовласника в пошуку грошей.

Не піддавайтеся паніці, давайте вирішувати проблеми разом, а краще частинами.



Copyright © Інтернет-магазин “Новатон” 2024