5 основних порад як заощадити гроші на утримання автомобіля

5 основних порад як заощадити гроші на утримання автомобіля

Багато хто думає, що покупка автомобіля - це єдині фінансові витрати, але багато хто забуває про те, що на утримання автомобіля доведеться теж чимало витратитися.

Автомобіль – дороге задоволення.

Такий транспортний засіб часом потребує великих фінансових витрат, які іноді просто не дозволяють часто їздити машиною.

Для будь-якого автовласника залишається дуже актуальним питання про те, як таки заощадити на утриманні автомобіля і тим самим не вплинути на його стан, безпеку та на ступінь комфорту.

Економимо на утриманні автомобіля правильно

Економія на утриманні машини має бути грамотною та виправданою.

Не варто забувати, що автомобіль - це джерело небезпеки і якщо не доглядати за ним і не виконувати всі вимоги щодо його утримання можна створити для себе безліч суттєвих проблем, які впливатимуть на безпеку та здоров'я водія та пасажирів.

Деколи витрати на утримання машини настільки лякають, що багато автолюбителів розуміють, що вони не можуть собі дозволити цей вид транспорту і тому змушені відмовитися від покупки.

На утримання машини впливає модель.

Є більш економічні, які доступні для широкого загалу, а є ті, які можуть собі дозволити тільки заможні люди.

Дуже багато випадків, коли автовласники купують автомобіль, який вимагає величезних витрат на утримання, в результаті не можуть собі дозволити таку розкіш і перепродують автомобіль і купують інший більш економічний автомобіль.

5 основних рекомендацій про те, як заощадити гроші на утримання машини та в чому економити не бажано

1.

Не можна заощаджувати на безпеці авто. Подбайте про те, щоб автомобіль був максимально безпечним, у машині обов'язково мають бути подушки безпеки, які врятують від аварій.

Застарілі деталі намагайтеся вчасно міняти на якісніші, які гарантують тривалий термін експлуатації.

Не потрібно витрачати гроші на тюнінг та сучасні оздоблення, якщо відчуваєте дефіцит фінансових коштів.

Деякі автовласники настільки стурбовані зовнішнім виглядом авто, що не помічають, як витрачають на дизайн машини нечувані гроші.

Пам'ятайте, що автомобіль – це в першу чергу засіб пересування, не варто витрачати гроші на дизайнерські «навороти», які не завжди виглядають естетично і гармонійно.

2. Навчіться економити на паливі .

Щоб заощадити на паливі, намагайтеся не їздити на великій швидкості, уникайте поїздок у «годину пік» без потреби, заощаджуйте на кондиціонері, а також стежте за технічним станом авто (вчасно змінюйте загризений фільтр на новий, змащуйте якісним не надто в'язким моторним маслом двигун) .

3.

Намагайтеся заощаджувати на послугах автомийок .

Сучасні автомийки, хоч і часто «зазивають» автомобілістів вигідними акціями на свої послуги, все одно вимагають не малих фінансових витрат, їхні процедури далеко не дешеві.

Постарайтеся мити машину самостійно, до того ж на сьогоднішній день можна придбати спеціальні шампуні, пилососи для догляду за автомобілем і самостійно доглядати за своїм «залізним конем».

4 .

Вибирайте доступні страхові компанії. Можна легко знайти страхову компанію, яка запропонує доступні цінові тарифи, така економія дуже важлива.

Можна легко заощадити на техобслуговуванні та ремонті машини.

5.

Не порушуйте правила дорожнього руху .

Якщо автомобіліст завжди акуратний і уважний на дорозі, то він назавжди забуде про штрафи.



Copyright © Інтернет-магазин “Новатон” 2024