TYC Brother industrial Co., Ltd – лідер виробництва альтернативної оптики

Компанія TYC була створена у Тайвані у 1986 році.

За такий короткий час ця компанія змогла досягти світового визнання і зайняти лідируючі позиції на вторинному ринку автомобільних комплектуючих та запасних частин.

Основною продукцією компанії є освітлювальна техніка та автомобільна оптика.

Але, незважаючи на це, спеціалізація компанії TYC дуже широка.

Це також виробництво кузовних деталей, дзеркал, радіаторів, дифузорів, освітлювальних елементів та інших автомобільних деталей для Азіатського, Європейського та Американського ринків.

Заводи компанії TYC розташовані в декількох країнах світу, включаючи Іспанію, Литву, Китай, Таїланд та інші.

Усі закордонні філії є власністю компанії TYC Brother industrial Co., Ltd.

З дня заснування компанії і до сьогоднішнього дня головною метою є завоювання світового ринку запчастин.

На сьогоднішній день продукція компанії TYC не тільки продається на вторинних ринках, але й використовуються на конвеєрах як комплектуючі для таких автомобільних марок, як Mazda, Mitsubishi, Toyota, Nissan, Honda, Ford та багатьох інших.

При цьому компанія продовжує розвиватися, поступово встановлюючи свої правила на ринку автомобільної оптики.

Розвитку компанії TYC приділяється особлива увага.

Для досягнення мети підкорення світового ринку компанія вклала величезні фінансові вкладення на придбання якісного обладнання, ліцензій на тестування та використання найсучасніших технологій у виробництві елементів освітлення.

Велика увага приділяється вибору та якості сировини, що поставляється компанії для виробництва, тестування продукції та кінцевої якості.

Продукція, що виробляється на заводах компанії TYC, сертифікована на всіх ринках автомобілів, незалежно від руху транспортних засобів.

Відображувані елементи оптики TYC відповідають стандартам ISO, SAE/DOT та ГОСТ.

Компанія TYC зробила величезний внесок у розвиток світових стандартів освітлення та освітлювальної техніки, зокрема автомобільних освітлювальних приладів та оптики.

У квітні 2011 року TYC Brother industrial Co., Ltd була нагороджена премією Tapei AMPA Innovation Avard за особливий прорив у сфері LED DRL (денні ходові вогні).

Кузовні деталі TYC виробляються в повній відповідності до стандартів оригінальних виробників і є одними з кращих альтернативних деталей у світі.

Вся кузовщина повністю відповідає заводським параметрам та встановлюється на автомобілі без додаткових переробок та доробок.

На вторинному ринку запчастин кузовні деталі компанії TYC є одними з найякісніших у світі.



Copyright © Інтернет-магазин “Новатон” 2024