Відомі автомобілі

                Знаменитими та популярними можуть бути не лишень люди, а й машини.

І це не залежить від роботи PR-агенств тих чи інших корпорації, а від участі машин при створенні фільмів та на жаль нещасних випадків які трапляються із їхніми власника.

                Однією із самих відомих машин, є славнозвісне Porshe  550 «Spyder», актора Джеймса Дина.

Як відомо що актор зі своїм механіком, їхавши лише 88 км/год, так і не приїхав додому.

Але знаменита вона стала вже після самої аварії, посилаючись на різні історії очевидців,та інформації із дорожніх служб США, всі машини в яких були деякі запчастини від “Spyder”, закінчували таку ж саму долю як і Порше, але на щастя деяким власникам вдавалось виживати.

            Ще одна сумна історія сталась із власником Porshe, а саме «Porsche Carrera GT».

Полом Вокером.

Це мериканський актор.

Став відомим на початку 2000-х років, після того як виконав головні ролі в декількох популярних фільмах, зокрема після виконання ролі Браяна О'Коннера у фільмі «Форсаж» та кількох його продовженнях.30 листопада 2013 року.

Вокер і його давній друг та фінансовий менеджер Роджер Родас відвідали один із чергових заходів благодійного фонду «Reach Out Worldwide» у Валенсії.

Але додому вони вже не добрались.

Від ударів авто майже розкололося навпіл.

Задню частину Porsche було повністю розтрощено, блок циліндрів майже повністю вдавило в салон[13].

Через 60 секунд після удару авто спалахнуло.

            Щож перейдемо від сумного до веселого.

«Машина – друг», так офіційно називають цей автомобіль, а все це тому, що якщо перекласти «Camaro» з французької то він буде означати саме друг.

Річ іде про Chevrolet Camaro.

Своєю славою завдячує Бамбелби, а точніше серії фільмів «Трансформери».

Починаючи із 2007 року вона почала набирати все більше і більше шанувальників не лишень серед авто-любителів а й серед тендітної половини людства.

Хоча якщо перечитати її кіно історію ще раз, то можна побачити що вона почала широко зніматись в кіно ще 1983 року в одному із адаптації серії романів Стівена Кінга.

Також не можна не згадати що це й автомобіль можна побачити в таких фільмах та серіалах як: «Форсаж», «Во все тяжкие», «Погоня» та ін.

            Ще одну машину зробив популярною, знаменитий серіал «Надприродне».

Chevrolet Impala.

Ще один автомобіль який зійшов із конвеєра Chevrolet та стала досить популярною та розповсюджено.

«Шевроле Імпала» культовий американський повнорозмірний автомобіль, що випускався підрозділом корпорації GM Chevrolet як модель з 1958 по 1985, з 1994 по 1996 і з 2000 року по теперішній час.

 До 1965 року це був найдорожчий легковий «Шевролет».

            Що ж із вище викладеного можна зробити невеличкий висновок: що зробити популярною машину можна не лише через хороші реклами, а й через фільми, серіали.

 



Copyright © Інтернет-магазин “Новатон” 2024